11.12.2012 16:51

Bedri Korkmaz Hakkımızda

Mobilya Üretiminde Kalite – Bedri Korkmaz

1885 ten bu yana dede’den toruna geçen meslek âhlakı ile profesyonel mobilya üretimi Bedri Korkmaz kalitesiyle devam ediyor.

Uzun yıllar boyunca modern mobilya tasarımı ve butik mobilya(kişiye özel) üretimi yapan firmamız, kalite anlayışını ve mobilya standartlarını İtalyan mobilyası kalite standardında üretmektedir. Çağdaş mobilya üretimine büyük ölçüde önem veren ve insan sağlığı için önemli mobilya üretimi değişikliklerinde bulunmuş olan firmamız dünya kalitesi prosedürüne uygun mobilya üretimi yapmaktadır.

Uzun Yıllar Boyunca Devam Eden 1.Sınıf Üretim Prosedürü

Dede’den toruna kalan meslek mirası dolayısılığıyla mobilyalar hiç bir zaman fabrikasyon veya seri imalat olarak üretilmeyecek, daima el işi, ince işçilik ve göz nuru ile işinde profesyonelleşen ustaların ellerinde imal edilecektir.

Sektörümüzde 1.sınıf mobilya üretimini prosedür haline getiren firmamızda ilkelerimiz gereğince en kaliteli mobilyaları üretmekte, modern mobilya tasarımlarını her geçen gün takip etmekteyiz.

Üretimde Profesyonel Kalite

1885′ten beri dede’den bu yana mobilya üretimi yapılan firmamızda 1.sınıf kalitede malzemelerle İtalyan mobilyası kalitesinde üretim yapmakta, aynı kalitede ürünü %50′ye varan indirimler ve fırsatlarla sunmaktayız. Firmamızda üretilen mobilyalar kalite konusunda tescillenmiş olup organik mobilya kalitesindedir.

Firmamızda üretilen tüm ürünlerde insan sağlığına asla zararı olmayan boya ve doğal ağaç ürünleri kullanılmaktadır. Üretilen mobilyalarımızda dünyaca ünlü olan Sayerlack ve Akzo Nobel boyaları kullanılmakta ve tamamen organik olup su bazlı boyalar tercih edilmektedir. Ahşapta kalite markası ÇAMSAN ahşapları kullanılmakta, mekanik parçalarda ise Hafele ve Blum marka aksesuarları kullanılmaktadır.

Firmamız sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en kaliteli mobilyalarını üretmektedir.

“Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz…”

Bedri Korkmaz

 

 

 

 

 

—————

Geri


İletişim

Bedri Korkmaz Mobilya